Jelenlegi hely

Az első hivatalos virtuális világtérkép a járványhelyzetről

COVID-19-figyelő - Az első hivatalos virtuális világtérkép a járványhelyzetről.

A Microsoft COVID-19-figyelő néven készített egy virtuális térképet, melyen nyomon követhető valóságos időben a koronavírus által súlytott területeken kialakuló érintettek száma. A szolgáltatást a Bing Map biztosítja. A interaktív térkép szolgáltatás mutatja a gyógyultak, fertőzöttek és halálos esetek számát országonként listázva is, és a térképen navigálva is.

Amerikában ráadásul tagállamonként nézhetőek meg ezek a mutatók, míg a városokra kattintva az utolsó helyi információkat, híreket is meg lehet tekinteni.

A sajnos folyamatosan emelkedő megbetegedési számokat mutató adatokat több hiteles forrásból gyűjtik és hasonlítják össze, a WHO-tól, az Amerikai Járványvédelmi Központtól (CDC) és az Európai Unióban hasonló szerepet betöltő intézettől egyaránt.

Az új szolgáltatás értékes és hasznos, mivel több, hackerek által készített rosszindulatú szoftver, nem hivatalos interaktív térkép is található az interneten a témában.

Az egyetlen gond, hogy a Bing több szolgáltatási problémával is küzd az országok járványhíreinek frissítésében. Például az Egyesült Királyságról szóló utolsó hírre kattintva egy olyan videót mutat mely szerint még nincsenek hivatalos megbetegedések Nagy-Britanniában. Miközben ugyanezen szolgáltatás térképére kattintva a fertőzöttek hivatalos száma 1500 feletti.

A Bing Map magyar nyelven ezen a linken érhető el.

ADL - Debrecenimami

Forrás: Leganerd

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

NUTI: a NEM húsvéti nyuszi!

NUTI: a NEM húsvéti nyuszi!

„Anyaaaaa…. úgy szeretnék húsvétra egy nyuszit! Ígérem szeretgetem, vigyázok rá és én etetem majd… „
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 11.

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 11.

Csak néztem ki a fejemből és arra gondoltam, hogy most kéne szabadságra menni.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 10.

Most itt vagyok 3 gyerekkel, házimunkával, kerttel, mindennapi főzéssel, extra takarítással, tanítással, lélekápolással, kreatívkodással. És nem értem, eddig mivel töltöttem el az időm....
A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

Nyelvtanulás otthonról? Állandó aktualitása jelenlegi bezártságunkban talán hangsúlyosabb lett. Nem tudod, merre indulj? Vizsgasztorik, rutin és ingyenes applikációk egy többszörös nyelvvizsgázótól.
Ugrás az oldal tetejére