Jelenlegi hely

Ingyenes családi hétvége a Balatonon (Zánka) a Családháló szervezésében

Még várják a családok jelentkezését a Családháló ingyenes, balatoni (zánkai) hétvégéjére!

Mi az a Testvércsalád Találkozó?

A Testvércsalád Mozgalmat 2014-ben hívta életre a Családháló online magazin a magyarországi és a kárpátaljai családok közötti személyes kapcsolat erősítése érdekében. A mozgalom keretében határon inneni és túli családok találkozhatnak és szerezhetnek közös élményeket.

A 2018-as Testvércsalád Találkozók

A találkozók fő helyszíne Budapest lesz, azonban szerveznek programokat Szentendrén, Vácon és a Balatonon is.

Lesz népi táncház és kézműves foglalkozás; a testvércsaládok látogatást tesznek a Parlament épületében, valamint az egész családnak kitűnő élményben lesz része a Családháló által szervezett játszóházban.

A program különlegessége, hogy lehetőséget biztosít az egész családnak a közös időtöltésre és más anyaországi és kárpátaljai családok megismerésére.

Mennyibe kerül? Szállás és étkezés?

A Testvércsalád Találkozó az egész családnak ingyenes. A szállás, az ellátás és a programokon történő részvétel díjtalan.
A családoknak csak a szálláshoz történő eljutást, illetve a hazautazást kell megoldaniuk. A programokra való eljutás biztosított.

A program napjai során a résztvevő családoknak szálláshelyet biztosítanak, a családok számára kijelölt szállodában. A szálláshelyről részletes tájékoztatást a jelentkezést követően ad a szervező.

Milyen családok jöhetnek?

A programokra minden típusú család jöhet a kiscsaládtól a nagycsaládig. Mindenkit szeretettel várnak Kárpátaljáról és Magyarországról egyaránt. Céljuk az, hogy a résztvevő családok megismerjék egymást a találkozó időtartama alatt.

Hogyan lehet jelentkezni?

A 2018 februárjától induló, Budapesten és a Balatonon megrendezésre kerülő eseményekre még lehet jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével:

EZ JÓ, JELENTKEZEM A TALÁLKOZÓRA!

(A fenti, rövid kérdőív kitöltése után egy bővebb kérőívet küld a szervező a jelentkezőknek, annak kitöltése alapján történik meg a résztvevő családok kiválasztása.)
 

 

A Testvércsalád Találkozók időpontjai

A Családháló várhatóan az alábbi időpontokra hirdeti meg a Testvércsalád Találkozókat:

  • 2018. március 23-25. (beköltözés a szálláshelyre: márc. 23., programok: márc. 24-25.)
  • 2018. április 13-15. (beköltözés a szálláshelyre: ápr. 13., programok: ápr. 14-15.)
  • 2018. április 20-22. (beköltözés a szálláshelyre: ápr. 20., programok: ápr. 21-22.)
  • 2018. április 27-29. (beköltözés a szálláshelyre: ápr. 27., programok: ápr. 28-29.)

(Elsősorban a legközelebbi időpontok feltöltése élvez prioritást.)

A Testvércsalád Találkozók utolsó időpontja: 2018. május 11-13. Balaton (Zánka).

 

JELENTKEZEM A TALÁLKOZÓRA!

(A fenti, rövid kérdőív kitöltése után egy bővebb kérőívet küld a szervező a jelentkezőknek, annak kitöltése alapján történik meg a résztvevő családok kiválasztása.)

A Családhálóról

A Családháló közösség, érdekképviselet és online családi magazin. Célunk, hogy a családot, mint értéket mutassuk be. A családot a társadalom alapkövének tartjuk, összetartó ereje nemcsak a gyermekneveléshez nélkülözhetetlen. Feladatunknak tekintjük a szemléletformálást, a gyermekvállalás ösztönzését és a családban élők megerősítését, bátorítását, érdekeik képviseletét. Közösséget kívánunk nyújtani mindazoknak, akik számára a család fontos.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan készítsünk mutatós kanadllót?

Hogyan készítsünk mutatós kandallót?

Az elmúlt években sok-sok facebook csoportban, fényképésznél készült karácsonyi családi képen tűnt fel egy-egy dekorációs kandalló képe, amit mindig irinykedve néztem. 
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2020 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyi zenék gyerekeknek - hangolódjunk az ünnepekre

Karácsonyi zenék gyerekeknek - hangolódjunk az ünnepekre

Klasszikus és modern karácsonyi dalok, melyek garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatod! Készítettünk egy válogatást a legkisebbeknek is, fogadjátok szeretettel és hangolódjatok együtt az ünnepre!
Karácsonyi zenék felnőtteknek - hangolódjunk az ünnepekre

Karácsonyi zenék felnőtteknek - hangolódjunk az ünnepekre

Klasszikus és modern karácsonyi dalok, melyek garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatod! A karácsonyi készülődés során imádom hallgatni az erre hangoló zenéket. Mikor kigyulladnak otthon a fények Szenteste, szeretem, ha ahhoz illő zene szól és nem a híradó háttérzaja búg az ajándékozás kellős közepén... Persze az otthoni sütés, főzés, takarítás is jobban megy, ha olyan zenéket hallgatunk, melyek segítenek az ünnepre hangolódni. Fogadjátok szeretettel a mi kis karácsonyi válogatásunkat! 
Ugrás az oldal tetejére