Jelenlegi hely

Pop-up! Érzelmekkel teli zenei kaland Szekeres Adriennel a Müpában!

Októberben ismét egy rangos helyszínen, a Müpa színpadán énekel Szekeres Adrien. Az érzelmekkel teli esten ezúttal a legismertebb slágereké lesz a főszerep. Ráadásul Adrien egy meglepetéssel is készül, a hazai zenei élet egyik sokoldalú alakjával, Mező Misivel lép színpadra. Nyerj páros belépőt a koncertre a Budapestimamin!

Felejthetetlen élményre számíthatnak azok, akik részt vesznek Szekeres Adrien Pop-up névre keresztelt koncertjén! Az énekesnő ezúttal ismét egy különleges zenei kalandra hívja a közönséget. Október 24-én immár harmadik alkalommal tér vissza a Müpa színpadára legismertebb popdalaival. 

Mindig nagy várakozás előzi meg azokat a koncerteket, amikor ilyen rangos helyszíneken énekelhetek. A Müpa színpadán keverednek a különféle zenei stílusok, és nagy öröm számomra, hogy a popzene világában ismét velem tehet egy különleges utazást a közönség. Ezúttal a legismertebb slágereimet hallhatják majd – tudtuk meg Szekeres Adrientől. 

Popzenekara kíséretében nagyon gazdag repertoárral áll majd színpadra az énekesnő a Müpában. Ráadásul Adrien egy meglepetéssel is készül! A hazai popzenei élet egyik népszerű előadóját, Mező Misit hívta meg vendégül.

Ezúttal egy olyan vendéget szerettem volna hívni, aki kifejezetten a popzene világából érkezik. Misivel régóta ismerjük egymást, hiszen egy időszakban indult a zenei karrierünk. Nagyon szeretem a Magna Cum Laude zenei világát, Misi pedig egy igazán sokoldalú zenész. Hogy mit adunk elő együtt, az egyelőre maradjon titok, de annyit elárulhatok, hogy nem csak egy közös dallal készülünk – tette hozzá az énekesnő. 

Mező Misi azonnal igent mondott a felkérésre, örömmel áll egy színpadon Adriennel, akihez még a pályája elején énekórára járt a Magna Cum Laude frontembere. 

SZERETNÉK PÁROS BELÉPŐT NYERNI A KONCERTRE ››

Ami nekem nagyon szimpatikus Adrienben, hogy soha nem váltotta aprópénzre a tehetségét. Mindig arra törekszik, hogy valami minőségi, egyedi dolgot hozzon létre. A minőség jellemzi az életét, nem a mennyiség, és ez nagyon fontos. Rám nem igazán jellemző, hogy mások koncertjén vendégeskedem, a duettezés pedig főleg nem. Életemben eddig egyetlen egyszer énekeltem duettet egy lemezen, mégpedig Bangó Margittal. Szeretem a dal atmoszféráját olyan emberrel megalkotni, aki számomra fontos és inspirál. Ilyen Adrien is, éppen ezért mondtam igent örömmel a felkérésére – árulta el Mező Misi. 

Emlékezetes pillanatokból és páratlan zenei élményekből nem lesz hiány a Müpa színpadán! Ne maradj le te sem a Pop-up koncertről! Vásárold meg jegyedet a mupa.hu weboldalon!

- Budapestimami -

EZ IS ÉRDEKELHET

"Nagyon sok heavy metálos szereti a zenémet" - interjú Szekeres Adriennel

"Nagyon sok heavy metálos szereti a zenémet" - interjú Szekeres Adriennel

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Otthon maradok, otthon alkotok…

Otthon maradok, otthon alkotok…

Pályázat típusa: rajzpályázatKorcsoport: óvodások, alsó tagozatos iskolásokBeküldési határidő: 2020. május 30.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 23.

Nem hosszú idő 2 hónap. Tényleg nem. Mégis mennyi mindent megváltoztatott. Mi is mennyit változtunk.
Ugrás az oldal tetejére