Jelenlegi hely

3 kerékkel a Föld körül, azaz nincs kifogás! Sportolj Gyermekeddel te is!

Mint, ahogyan a futás egyre kedveltebb és kedveltebb sportág lesz, úgy tör előre a Fuss babakocsival mozgalom is hazánkban. Míg néhány éve kérdően nézted, ha egy anyuka babakocsival fut, mára már egyre többen csatlakoztak ehhez a fantasztikus sportághoz.

Egyre több Anyuka és Apuka gondolja úgy, hogy azért, mert végre „igazi család” lettek, nem kell lemondani a sportról, és igen is, példát kell mutatni a gyermekeinknek. Ha már hallottál a Fuss Babakocsival Egyesületről, akkor most büszkén, mosolyogva olvasod e sorokat, ha pedig még nem, akkor itt az idő, hogy megismerd őket. 

Az alapítók egy nagyon szimpatikus házaspár, Nyári Fruzsi és Zsolti. 2013-ban kezdték el hazánkban a babakocsis futást elsőként, majd 2014-ben szintén a dobogó legfelső fokán állva alapították meg a Strollfit-et, azaz a babakocsis fitnesst is. A futás az ország bármely pontján elérhető, hiszen az egyesület rendelkezik egy babakocsi kölcsönzővel, így gondolva azokra is, akik nem tehetik meg, hogy futó babakocsit vásároljanak, esetleg csak szeretnék kipróbálni milyen is ez az érzés, mozgás vagy csak szeretnének meggyőződni róla, hogy igen(!), ez az én sportom! J

A  futó-babakocsis közösség összetartása és önzetlensége példátlan. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy havonta közös mami kimenőket,- szükség esetén gyűjtéseket,- az év különböző szakaszaiban pedig jobbnál-jobb eseményeket is szerveznek.

2015-ben úgy gondolta Fruzsi, mer egy nagyot álmodni, és meghirdette a 3 kerékkel a Föld körül mozgalmat. A nagy sikerre való tekintettel az idén újra indul a kihívás! 

Miről is van szó valójában?

A Fuss Babakocsival Egyesület az Edzésonline közreműködésével azt találta ki, hogy ismét fusson minden magyar babakocsis anyuka és apuka a világ bármely részén él is azért, hogy körbefussuk képzeletben a Földet az Egyenlítő mentén! 40 075 kilométer Brazílián, Indonézián, és Kolumbián át! :) Egyszer már   megcsinálták, a regisztráltak, akkor 8 hónap alatt teljesítették a távot. Vajon most sikerül megdönteni ezt az eredményt?  

A kilométer gyűjtés időtartama:

2017. január 1.-2017. december 31.


Regisztráció: http://fussbabakocsival.edzesonline.hu/

A részvétel ingyenes. A versenyre bárki, bármikor jelentkezhet, bárki részt vehet benne. Ne feledd, minden megtett kilométer aranyat ér :) !

Ha bővebb információt szeretnél megtudni, keresd a Fuss Babakocsival Egyesületet a www.fussbabakocsival.hu vagy a  www.edzesonline.hu  weboldalon illetve a közösségi oldalon. 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Ugrás az oldal tetejére