Jelenlegi hely

Kapcsolat - Dabasimami

E-mail: dabas@imami.hu       Telefon: (30)7498566
 

Kedves Látogató!
 
Szeretettel köszöntelek a Dabasimami oldalán!
 
Ha most jársz itt először, akkor bízom benne, hogy tetszeni fog a honlapunk! Ha visszatérő látogató, netán már regisztrált felhasználó vagy, különösen nagy öröm, hogy újra „találkozunk”!

Nem volt könnyű dolgom, dolgunk, Gellén Nórival, az Imami "Anyukájával" mikor arra vállalkoztunk, hogy létrehozzuk a Budapest és Kecskemét között húzódó területen: "az ország szívében" élő családok honlapját.

Elsősorban a névválasztás okozta a legnagyobb fejtörést: fontosnak tartottuk, hogy a térségben lakók valóban magukénak érezzék a nevet és tudják azt, hogy ezen a környéken is működik egy Imami oldal. Így született meg a Dabasimami.

A Dabasimami-projekthez tartozó települések mindegyike rendelkezik valami oyan értékkel, amikre az itt lakók bátran büszkék lehetnek.

Településeink között említhetjük,- a dabasi járás ( Bugyi, Dabas, Hernád, Inárcs, Kakucs,Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Tatárszentgyörgy, Újhartyán, Újlengyel) valamint ,- a gyáli járás (Alsónémedi, Felsőpakony, Gyál, Ócsa) csodás helyeit.

Szeretnénk, hogy minél lényegesebb, hasznosabb információkkal tudjunk szolgálni legfőképpen a Dabasimami területén élő  kis,- és nagygyerekes családoknak, kismamáknak és kispapáknak, babát tervezőknek, valamint az érdeklődőknek. blush

 

Édesanyaként, fontosnak tartom, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni magunkból úgy, hogy időnk nagyrészét gyermekeinkkel tölthessük. A mai Anyák már tudják, hogy számukra nincs lehetelen, csak jól kell menedzselni idejüket! wink  Ehhez nyújt segítséget ez a honlap is, ahol igyekszünk egy helyen összegyűjteni minden olyan fontos információt, amire egy családnak szüksége lehet, ezáltal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy értékes perceink ne vesszenek el az internet útvesztőiben, hanem Családunké lehessenek.


Az a tény, hogy Te itt vagy (és az is, hogy az ország szinte minden megyéjében van már "imami oldal") mutatja, hogy van igény a szülők helyi igényeit kielégítő, mindent egy helyen összefoglaló weboldalra.

Már látom, a dabas.imami.hu sosem lesz kész! Mindig új és új ötletek merülnek fel, amivel jobbá, hasznosabbá, tartalmasabbá tehetjük számodra az oldalt. Merthogy most már nem csak én, hanem az országossá vált "imami franchise" minden tagja ezen dolgozik.

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérlek jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitott vagyok minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.
 
Szeretettel:
 
Kucsera Bettina
 
Milyen ügyben fordulsz hozzánk?

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére