Jelenlegi hely

Minden, amit tudni akartál a babakarámról!

Amikor még picik a babák, akkor ahova letesszük őket ott is maradnak. Azonban amikor már elkezdenek kúszni, forgolódni és mászni, akkor már egy percre sem lehet őket magukra hagyni, hiszen fel szeretnék fedezni az egész házat, ami számukra veszélyekkel járhat. De mi lehet a legjobb megoldás?

A babakarám - miben segít?

Sok esetben a kúszó babáknak még könnyen akadályokat lehet emelni, amivel behatárolhatjuk a területet, ahol garázdálkodhatnak. Ezek a saját kezűleg épített erődök azonban nem tartanak sokáig, mert a babák könnyedén rájönnek egy pár nap után, hogy merre találják a szabadulás útvonalát. 

Jó megoldás lehet viszont a babakarám. Ez az eszköz lényegében egy elemekből álló, stabil, könnyen áthelyezhető kis kerítés. A babakarám területén belül a kicsik szabadon kúszhatnak, mászhatnak, soha nem kerülnek látótávolságon kívül, ezért nagyon biztonságos. Egy ilyen eszköz több elemből épül fel, melyeknél kiválaszthatod az elemek számát. Egy-egy ilyen babakarám elemmel a lakáson belül akár szobát is el tudsz zárni a baba elől. 

Dd Step cipő - remek társ a kint felállított babakarám esetén

A kint felállított babakarám remek társa a Dd Step cipő. A márkába tartozó cipők, szandálok, átmeneti cipők, tavaszi cipők, valamint téli cipők mindig a megfelelő körülményre vannak tervezve, legyen bármilyen is az idő. A Dd Step cipő a minőséget, az exkluzivitást és a kényelmet jelenti a gyerekcipőben járatosak számára. 

Dd Step cipő - ezért éri meg!

A Dd Step cipők első osztályú marhabőrből, rugalmas talpakkal és megfelelő keménységű kéreggel készülnek, ezért ha kiviszed az udvarra a kicsit, akkor is megfelelő járást biztosít neki ez a jól kiképzett cipő, amely az orránál és sarkánál meg van erősítve, illetve vízálló anyagból készült. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

A Dd Step cipő készítésekor arra törekszik a gyártó, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. A talpbetét borítása bőrből készül, magasabb komfortérzetet biztosítva ezzel az érzékeny gyermeklábak számára, valamint ezáltal is javítva a lábbeli légáteresztő tulajdonságát. A cipőben lévő talpbetét kivehető, cserélhető, így könnyű tisztítani, szárítani. 

A kicsik biztonságosan is felfedezhetik a mozgásukat és a környezetüket. Erre tökéletes eszköz a babakarám, amely megóvja őket a ház és az udvar esetleges veszélyeitől, és mégis szabad mozgást biztosít számukra, valamint mindig láthatod, hogy mit csinál és merre van gyermeked. Az Dd Step cipő pedig az első lépéseik során kiegyensúlyozott fejlődést biztosít számukra a járás során, hiszen kialakítása miatt nagyon kényelmes és rugalmas a talpa.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére