Jelenlegi hely

Minden, amit tudni akartál a babakarámról!

Amikor még picik a babák, akkor ahova letesszük őket ott is maradnak. Azonban amikor már elkezdenek kúszni, forgolódni és mászni, akkor már egy percre sem lehet őket magukra hagyni, hiszen fel szeretnék fedezni az egész házat, ami számukra veszélyekkel járhat. De mi lehet a legjobb megoldás?

A babakarám - miben segít?

Sok esetben a kúszó babáknak még könnyen akadályokat lehet emelni, amivel behatárolhatjuk a területet, ahol garázdálkodhatnak. Ezek a saját kezűleg épített erődök azonban nem tartanak sokáig, mert a babák könnyedén rájönnek egy pár nap után, hogy merre találják a szabadulás útvonalát. 

Jó megoldás lehet viszont a babakarám. Ez az eszköz lényegében egy elemekből álló, stabil, könnyen áthelyezhető kis kerítés. A babakarám területén belül a kicsik szabadon kúszhatnak, mászhatnak, soha nem kerülnek látótávolságon kívül, ezért nagyon biztonságos. Egy ilyen eszköz több elemből épül fel, melyeknél kiválaszthatod az elemek számát. Egy-egy ilyen babakarám elemmel a lakáson belül akár szobát is el tudsz zárni a baba elől. 

Dd Step cipő - remek társ a kint felállított babakarám esetén

A kint felállított babakarám remek társa a Dd Step cipő. A márkába tartozó cipők, szandálok, átmeneti cipők, tavaszi cipők, valamint téli cipők mindig a megfelelő körülményre vannak tervezve, legyen bármilyen is az idő. A Dd Step cipő a minőséget, az exkluzivitást és a kényelmet jelenti a gyerekcipőben járatosak számára. 

Dd Step cipő - ezért éri meg!

A Dd Step cipők első osztályú marhabőrből, rugalmas talpakkal és megfelelő keménységű kéreggel készülnek, ezért ha kiviszed az udvarra a kicsit, akkor is megfelelő járást biztosít neki ez a jól kiképzett cipő, amely az orránál és sarkánál meg van erősítve, illetve vízálló anyagból készült. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

A Dd Step cipő készítésekor arra törekszik a gyártó, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. A talpbetét borítása bőrből készül, magasabb komfortérzetet biztosítva ezzel az érzékeny gyermeklábak számára, valamint ezáltal is javítva a lábbeli légáteresztő tulajdonságát. A cipőben lévő talpbetét kivehető, cserélhető, így könnyű tisztítani, szárítani. 

A kicsik biztonságosan is felfedezhetik a mozgásukat és a környezetüket. Erre tökéletes eszköz a babakarám, amely megóvja őket a ház és az udvar esetleges veszélyeitől, és mégis szabad mozgást biztosít számukra, valamint mindig láthatod, hogy mit csinál és merre van gyermeked. Az Dd Step cipő pedig az első lépéseik során kiegyensúlyozott fejlődést biztosít számukra a járás során, hiszen kialakítása miatt nagyon kényelmes és rugalmas a talpa.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak
Lakásbiztosítás személyre szabottan - MOST, ITT, NÁLUNK

Lakásbiztosítás személyre szabottan - MOST, ITT, NÁLUNK

Az utóbbi években több alkalommal is láthattuk, hogy világszerte milyen károkat tud okozni a szélsőséges időjárás. Szerencsére Magyarországra ez MÉG nem jellemző, de azért nagyobb viharok mostanában nálunk is előfordultak. Felhőszakadás, jégverés, hatalmas villámok…. Egy-egy ilyen hirtelen érkező vihar is, már hatalmas károkat tud okozni, az utakon, földeken, de sajnos a házunkban, lakásunkban is.
Ugrás az oldal tetejére