Jelenlegi hely

Karácsonyi dekor kötöttben avagy elő a megunt pulcsikkal!

Újra divatban a kötött? Meguntad a régieket, de sajnálod kidobni? Nem is kell! Annyi módja van, hogy továbbéljenek a karácsonyi díszekben például! Inspirálódj gyűjteményünkből!

Karácsonyi dekor kötöttben

Nem, nem ment el az eszünk és a csillogás sem lesz kevesebb a lakásban, ha kötött alapanyagokat használsz a karácsonyi dekorhoz. Vissza-visszatér a kötött a divatba, hiszen mi más adna annyi meleget és otthonosságot a cudar téli napokban mint a kötött pulóverek?

Mindig akad egy-egy darab, amit meguntunk, kiment a divatból vagy egyszerűen csak a mosás tett be neki. Most jól járhatsz, ha nem dobod ki, lehet belőle dekor a fán, a lakásban, az adventi koszorún.

Fázós koszorúk

Átkötve a koszorún egy régi kötött sál vagy bevonva-körbetekerve az egész nagyon skandináv életérzést ad!

Forrás

Kötött gömböt és kesztyűt a fára!

A cuki kis babakesztyűket vétek kidobni! Annyira helyesek mint karácsonyfadíszek, és mennyi apró bájos emlék kötödik hozzájuk!

Forrás; Forrás; Forrás

Ehhez már nem biztos, hogy elegendő a ragasztópisztoly, lehet, kell némi varrástudomány is! A himzőrámába, keretbe tett pulóver jól mutathat a lakás különböző pontjain, nem csak a fán. A mini fenyőfák pedig ajándékkísérők is lehetnek, de a házi készítésű képeslapokon is eredetien mutatnak. És olyat tuti nem kap senki más!

Pihe-puha hely a csomagoknak és a hátadnak

Naná, hogy a nagyobb darabokból készülhet párna vagy épp ajándéktasak. Ha ráhímzed az ajándékozott nevét, újra felhasználhatja a következő évben, örök emlék lesz a számára.

Forrás

Lakásdekor gömbökkel, gombokkal

Vannak olyan pontjai a lakásnak, melyek évekig fejtörést okoznak, hogy oda mi is kerülhetne karácsonyi dekorációként. Eléri a gyerkőc, a macska, nem lehet törékeny, vagy túl nagy, vagy legyen inkább magas, karcsú mint széles... ezeket a díszeket magad formálod a kívánt méretre, és tuti nem fognak eltörni!

Forrás; Forrás

Forrás; Forrás

Jutalom a szorgalmas dekoratőröknek

Elkészültél? Akkor megérdemelsz egy adag forró teát vagy csokit! És persze ezt is öltöztesd kötöttbe, ne hűljön ki olyan hamar!

Forrás

ADL - Debrecenimami

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 74. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Hogyan ünnepeljük a Márton napot gyerekekkel?

Hogyan ünnepeljük a Márton napot gyerekekkel?

A Márton nap rengeteg, izgalmas, közös program lehetőséget ígér a családoknak. Összegyűjtöttük a legjobbakat, melyeket a kicsik is élvezni fognak. Vannak kimozdulósak és együtt, otthon kuckózósak egyaránt. Lássuk!
Ugrás az oldal tetejére