Jelenlegi hely

Szerencsétlenek a gyerekmedencében

avagy búbánat a völgyben

Úgy 6-7 éve megtaláltuk a tökéletes wellness hotelt, gyönyörű kilátással, egy tavakkal övezett csendes völgyben, ami az akkori panellakó énünknek maga volt a Kánaán.
Ennek a 4 csillagos helynek aszuper wellness részlege, a nagyon finom ételei és a kedves személyzete annyira magával ragadott, hogy megszerettük, de annyira, hogy  konkrétan bronz, majd ezüst kategóriás törzsvásárlók lettünk, amikor csak tehettük mentünk, és nem volt semmi más fontos: csak mi és a pillanat...

A legapróbb részletekig tudtunk mindent, melyik medencében hová kell ülni ahhoz, hogy legtovább a miénk legyen az "élmény", hogyan kell elővarázsolni a párát az illat szaunából, hogy Zsuzsi csinálja a legszebb és legjobb melange-ot a drinkbárba, hogy milyen fincsi, ha málnaszörp kerül a száraz fehér pezsgős welcome drinkbe és, hogy nincs ám beszorulva az aranyhal az odúba, csak szimplán bújkál.. Emlékszem még, ahogy üldögéltünk a jakuzziban és jött ment egy-egy család, apuka, anyuka, gyerek vagy épp gyerekek; ahogy ők is drága pénzért, horror áron töltötték ott a szabadidejüket, és még csak ki sem mozdulhattak a gyerekmedencéből. Hányszor gondolunk arra, hogy "szerencsétlenek ott a gyerekmedencében" ott, ahol sem buborék, sem pezsgőfürdő, sem vízsugár, sem örvény sincsen. Ahol nincs más csak állandó felelősség, odafigyelés, nehogy valamelyik gyerek elmerüljön. Abban a medencében, ahol minden mozaik darabka egy  "óvatosan", "ne ugrálj", 'vigyázz csúszik"...

Emlékszem itt derült ki, hogy várandós vagyok..

Aznap már nem mentem masszázsra, Zsuzsi a nagy örömre meglepett egy búcsú pálinkával és egy új élet kezdődött...

Ma 4 évvel később, már mi vagyunk azok a szerencsétlenek a gyerekmedencében.

5 perc szünetet kaptam, mert a mama is velünk "pihen", így együtt tartják a frontot.

5 perc szünetet - egy élménnyi időt a jakuzziban, ahonnan figyelhetem, ahogy mama és apa vigyáz a két gyerekre. 

Bebillegett egy fiatal pár is, a lány falatnyi bikiniben, csodaszép volt, falták egymást a buborékok között, úgy mint mi ugyanott úgy 5 évvel ezelőtt - majd a mindent elrejtő tankinimből pofán csapott a víz és a nosztalgiát felváltotta a kacagó gyerekem, aki megállapította, hogy "megeszem anyát, mert egy kád levesben bugyog"

A hotelben nem változott semmi, ugyanaz az élmény, ugyanaz a pincér, ugyanonnan jönnek a buborékok, de mégis - minden teljesen más.

A Te világod is teljesen felfordult a gyerekek érkezésével?

 

 - Győrimami - 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 74. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Hogyan ünnepeljük a Márton napot gyerekekkel?

Hogyan ünnepeljük a Márton napot gyerekekkel?

A Márton nap rengeteg, izgalmas, közös program lehetőséget ígér a családoknak. Összegyűjtöttük a legjobbakat, melyeket a kicsik is élvezni fognak. Vannak kimozdulósak és együtt, otthon kuckózósak egyaránt. Lássuk!
Ugrás az oldal tetejére