Jelenlegi hely

Kicsik és a digitális világ: hogyan kötheted le okoskütyük nélkül?

Vannak helyzetek (pl. várakozás a gyerkőccel, vagy ha házimunkát, munkát kellene végezni a kicsi mellett), amikor bizony előkerül és szépen le is köti a gyermeket a mobil.

De van egy olyan csapat is, amely elkötelezetten szeretne segíteni sok-sok szülőnek abban, hogy ezeket a helyzeteket lehetőleg kütyümentesen tudja megoldani!

Ehhez hoztunk most egy gyors kérdőívet, ajándékul pedig Czirják Erika „Mobil-Mesék” című nagysikerű könyvének egy fejezetét.

Nézd csak:

A várakozás pillanatai gyermekeddel sokféle helyzetben előfordulhatnak, és ezek gyakran kihívások elé állíthatnak téged, mint szülőt. Ezek lehetnek orvosi rendelőkben, hosszú utazások során, éttermekben, vagy akár a vonat késésekor az állomáson.
Hogyan lehetne ezeket a pillanatokat kezelhetőbbé tenni?

Nem mindegy, hogy a várakozás miként telik! Hisztivel, vitával, veszekedéssel, sírással vagy beszélgetéssel, játékkal, kreativitással?

A várakozás helyzeteire szeretnénk számodra támogatást nyújtani, hogy elkerülhetőek legyenek a nyafogások és a konfliktusok, hogy az időt ne ellenségként kezeld és

ne az okoskütyü legyen az egyetlen alkalmazható eszköz.

Ahhoz, hogy minél praktikusabb és hasznosabb megoldást adjunk a kezedbe, szükségünk lenne a véleményedre!

Ehhez egy rövid, anonim kérdőívet állítottunk össze. Arra kérünk, hogy töltsd ki, mindössze pár kattintás az egész: 

FONTOS EZ A TÉMA: VÁLASZOLOK A KÉRDÉSEKRE!

Véleményedért cserébe fogadd el ajándékként Czirják Erika „Mobil-Mesék” című nagysikerű könyvének egy fejezetét:

KATTINTS A KÉPRE!

A mesét az alábbi linkre kattintva lehet elolvasni:

A „játék” fura varázsa

A Mobil-mesék főhőse egy okostelefon, aki kezdetben egy nadrágzseb biztonságot és kényelmet nyújtó szegletében „pihen”. Ám nem sokáig, mert a tulajdonosa, aki éppen a tengeren csónakázik viharba kerül, és Mobil egy váratlan pillanatban a tengerbe pottyan. Egy olyan világba csöppen, ahol még nem ismerik. Viszont ez nem tart sokáig. A tenger élőlényei (Tencsi a tengeri csiga, Edú a medúza, Polli a polip, Geri a tengeri sün és a többiek) találkozva Mobillal megtapasztalhatják a működését.

Köszönjük a segítségedet!


Megtetszett a mese és szívesen elolvasnátok a teljes könyvet? ITT TUDOD MEGRENDELNI!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére