Jelenlegi hely

Otthonfelújítási Klub: szerezzétek be kedvezménnyel a felújításhoz szükséges anyagokat!

Az otthonfelújítási támogatás segítségével most sok család varázsolhatja szebbé otthonát.

Egy olyan vásárlói közösségre bukkantunk, melynek tagjai jelentős kedvezménnyel szerezhetik be a szükséges építőanyagokat, burkolatokat, festéket, szanitereket...és a támogatás igénybevételéhez is segítséget kapnak.

Mit nyújt a csatlakozók számára Otthonfelújítási Klub?

Kedvezményes építőanyag és termék vásárlás


Maradjon több a családi kasszában!

Az otthonfelújítási támogatás keretében szeretnéd kedvezménnyel megvásárolni a felújításhoz szükséges anyagokat? Akkor ez a Klub neked szól!

A Klub országos partnere a Praktiker Áruház, ahol a tagok minden áruházban elérhető termékre garantált 12 százalékos kedvezményt kapnak, de bizonyos anyagokra a kedvezmény mértéke elérheti a 20-25 %-ot is.

Ezzel már egyszeri anyagbeszerzés során is több tízezer forintot spórolhatsz meg.

Mutatunk egy példát a kedvezmény igénybevételére.

A klubtag a 376.000 Ft-os teljes költség helyett 306.000 Ft-ot (18% kedvezmény) fizetett, ami számára 70.000 Ft megtakarítást eredményezett.

A számlán ez így jelent meg:

MEGNÉZEM A PRAKTIKER KEDVEZMÉNYT!

A klubtagság egyszeri csatlakozási díja 9900 Ft, amire most 10% kedvezményt hoztunk neked.

Így Imami olvasóként már 8900 forintos csatlakozási díjjal igénybe veheted a 12 - 25%-os kedvezményt az ország bármely PRAKTIKER Áruházában.

A klubhoz való csatlakozás után a Praktiker webáruház, vagy a Praktiker applikációja segítségével tudod összeírni, hogy milyen anyagokat szeretnél megvásárolni (termék neve, cikkszáma, darabszáma), amit az Otthonfelújítási Klub csapatának email-ben tudsz eljuttatni.

Ehhez az Otthonfelújítási Klub a tagoknak mintát küld és szükség esetén telefonon, vagy online segítenek a megrendelés összeállításában.

Ezt követően szintén email-ben kapod meg az egyedi árajánlatot, ami tartalmazza az egyes termékek kedvezményes árát és az összes kedvezményt is. 

Ha elfogadod az ajánlatot, máris megtörténhet a vásárlás a hozzád legközelebbi PRAKTIKER Áruházban.

Fontos!

  • Minden sikeres és elfogadott megrendelés adminisztrációs költséggel jár, mivel az Otthonfelújítási Klub csapata közvetít a Praktiker és az igénylő között: segít a lista összeállításában, továbbítja azt és egyeztet a felek között. Ennek költsége a megrendelési tétel 1,5 %-a, ami csak akkor esedékes, ha az igénylő a Praktiker kedvezményes árait végül elfogadja.
  • A kedvezményes vásárlás 200.000 Ft feletti megrendelés esetén vehető igénybe, de akár több alkalommal is (minden vásárlás minimum értéke 200 000 Ft.).
  • A kedvezmény az akciós és tartósan alacsony árú anyagokra nem vonatkozik, minden más tételre 12-25 % kedvezmény érhető el.

EZ JÓ, SZERETNÉK KEDVEZMÉNYES ÁRON CSATLAKOZNI!

 Az Otthonfelújítási Klub tagjai számára letölthető nyomtatványok, segédletek is elérhetők és értesítést kapnak olyan egyedi kedvezményekről, akciókról, amik az anyagbeszerzést segítik elő.

Személyes, online konzultáció


Ha kell egy kis segítség

Az Otthonfelújítási Klub tagjai a támogatás igénybevételét segítő, 60 perces, online konzultációt is igénybe vehetnek kedvezményes áron: 9900 Ft helyett 7900 Ft-ért.

A konzultáció akkor ajánlott, ha valaki nem ismeri a támogatás menetét, bizonytalan abban, hogy miként tudja beadni a támogatási kérelmet.

EZ JÓ, SZERETNÉK KEDVEZMÉNYES ÁRON CSATLAKOZNI!

A megbeszélés során az Otthonfelújítási Klub szakembere kitér

  • az igénylés folyamatára, valamint arra, hogy
  • mire kell figyelni a nyomtatványok letöltése és kitöltése során,
  • milyen szerződések és számlák kellenek a sikeres pályázáshoz, és
  • mik a pályázat buktatói, kulcskérdései. 
Az Otthonfelújítási Klub csapata pályázatírással és projektmenedzsmenttel foglalkozik több mint 10 éve, több mint 2 milliárd forint feletti összegben írt hazai és európai uniós pályázatokat.

Ez még nem minden!

Pályázatírás és menedzsment


Ha biztosra mennél
 

Vannak, akik biztosra akarnak menni: nekik alakítottak ki egy VIP csomagot.

Ez esetben végig, a kezdeti elképzelésektől a beadásig nyomonkövetik a teljes pályázatot, a teljes folyamatot végig menedzselik, ellenőrzik és - meghatalmazással - akár le is adják a kérelmet.

A teljeskörű szolgáltatás Fix díja: 99.000 Ft + Sikerdíj (a teljes támogatási összeg 2%-a)

Azok az Imami olvasók, akik az Otthonfelújítási Klub tagjaivá válnak, a szolgáltatás díjából 10 000 forint kedvezményt kapnak.

A szolgáltatás az ország bármely részéről igénybe vehető, a szerződéseket és számlákat szükséges szkennelve, vagy másolatban postán eljuttatni a pályázatíró szakemberekhez.

EZ JÓ, SZERETNÉK KEDVEZMÉNYES ÁRON CSATLAKOZNI AZ OTTHONFELÚJÍTÁSI KLUBHOZ!

Minél több tagja lesz az Otthonfelújítási Klubnak, annál több és jobb kedvezményt tudnak neked biztosítani a felújításhoz. 

Oszd meg ezt a cikket, hogy minél többen értesüljenek róla!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére