Jelenlegi hely

Kancsárné Arany Andrea

Kancsárné Arany Andrea vagyok, kozmetikus. Dabason lakok gyerekkorom óta. Érettségi után végeztem el a kozmetikus képzést, 2010. óta dolgozom kozmetikusként, 2014. tavaszán végeztem el a gyakorlati oktató képzést, természetesen a kozmetikus oktatás területén.

2015. áprilisában született meg első gyermekünk, Zsombor. A mindennapjainkat Ő tölti be, így a kozmetika egy kicsit a háttérbe került.

Munkám során a legnagyobb figyelmet a bőrápolásra fordítottam, ezen belül is a tinédzser kori bőrproblémák valamint az öregedő bőrök kezelése. Több területen is tapasztalatokat szereztem, mint például a sminkelés, testkezelések, de a bőrápolás az, ami a legjobban elnyerte a figyelmem. Sokan küzdenek ezekkel a problémákkal és jó érzés mikor a vendéggel közösen elérjük a célunkat, akár megfiatalodunk akár megszépülünk! Sokan azt gondolják, hogy elmennek a kozmetikushoz és akár 10 évvel fiatalabbak lesznek egy kezelés után vagy eltűnnek a pattanások, bőrhibák. Sajnos ez nem így van. Viszont rendszerességgel, becsületes munkával igenis lehetséges minden!

„A kozmetikus ápol, szépít, de nem gyógyít!”

Természetesen minden kozmetikával kapcsolatos témában tudok segíteni és tanácsot adni! Várom kérdéseiteket és köszönöm a bizalmat!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére