Jelenlegi hely

Markó Viktória

Az ingyenes online tanácsadás szünetel!

Mindig is izgattak a terek, a színek, anyagok, a bútorok elhelyezésének lehetősége. Több mint 20 éve szereztem meg lakberendezői oklevelemet, és azóta csak ezzel foglalkozom. Ma már tudom, hogy a lakberendezés nem rólam szól. Az önmegvalósítás helyett alkalmazott művészet. A kliens igényei, életről való elképzelése, értékrendje, esztétikai látásmódja irányítja a gondolkodást. Számára kell lakható, funkcionális, vonzó, feltöltődésre alkalmas otthont kialakítani. Az én feladatom a megfoghatatlan vágyakat tárgyiasítani, színekre lefordítani, nyugodt vagy éppen izgalmas terekké formálni.

Ritkán költöző nép vagyunk, ragaszkodunk a "várunkhoz". Tudom, mekkora felelősség pont azt a minőségi, harmonikus, különböző személyiségekhez illeszkedő berendezett teret megteremteni, melyet hosszú időn keresztül magáénak érez majd az ott élő. Egy jól megtervezett üzleti tér (iroda, vendéglátóhely, vadászház, stb) elősegíti a vállalkozás sikerességét, a vendégek, partnerek kellemes hangulatának kialakítását. 

A megbízóval való kapcsolat igen sokrétegű, szólhat egy tanácsadásban megtestesülő közös gondolkodásról, de van, hogy csak a tervezés során öltenek arcot az új elképzelések. Sokszor azonban a teljes kivitelezés lebonyolításának feladatát kapjuk meg kollégáimmal. Az idő nagy kincs, és sokat ér. Egy jó szakember sokkal hatékonyabb lehet, mint ha laikusként állunk neki ezeknek a tevékenységeknek.

Erre a felelősségre, a szakma csínjára-bínjára tanítjuk meg a lakberendező szakma iránt érdeklődő hallgatóinkat a 2010-ben, általam alapított Szitakötő kreatívsuliban. Tapasztalataimat, több évtized alatt összegyűjtött szakmai ismereteimet örömmel adom át a kreatív fiataloknak. 

Szakértőként adok tanácsot, ha

- meglévő bútoraidhoz új falszínt, kiegészítő tárgyakat, textileket választanál

- nem tudod kit bízz meg a kivitelezés feladatával

- hová menjél megvásárolni a szükséges holmikat

- bizonytalan vagy abban, hogy a kiválasztott bútorok, kiegészítők passzolnak-e a meglévőkhöz

- bármilyen, lakberendezéssel, felújítással kapcsolatos problémában elakadtál

- ezzel a szakmával szeretnél foglalkozni, de nem tudod hogy’ kezdjél neki

Válaszadást 5 munkanapon belül vállalok.

Elérhetőségeim: viki@markoviktoria.hu www.markoviktoria.hu 06 30 390 46 75

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére