Jelenlegi hely

Tervezz kertet!

Pályázat típusa: alkotói pályázat alsós és felsős iskolásoknak
Beküldési határidő: 2023. február 24.

Rajzpályázat alsós és felsős gyerekeknek

A Treemail Dísznövény Csomagküldő Szolgálat rajzpályázatot hirdet két korosztályban általános iskola alsó és felső tagozatos diákjai részére.

Mivel pályázhatsz?

Idei rajzpályázatunkban egy igen izgalmas versenyre invitáljuk a gyerekeket!

Egy családi ház kertjét kell megtervezni, saját elképzeléseik alapján.

Szeretnénk a gyermekek figyelmét is felhívni arra, hogy környezetünket mi magunk alakíthatjuk, tehetjük szebbé, zöldebbé!

Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek. Sablon használata kötelező! Sablon letöltése: ITT
A megadott kertsablont nyomtassátok ki, majd rajzoljátok meg hova, milyen növényt tennétek, hol lenne út, gyep, hol lennének fák, bokrok, virágok stb. Kerítésen belül úgy alakíthattok mindent, ahogy szeretnétek.

Pályázati feltételek:

A digitalizált műveket, a név, életkor és a korosztály fájl névben való megnevezésben pl: (MintaAnna8évesAlsó) a treemail@treemail.hu címre várjuk.

Szívesen fogadunk postai úton is munkákat. Ebben az esetben a legnagyobb méret nem haladhatja meg az A/4-es méretet, és a munka hátoldalán kérjük, tüntessék fel a készítő nevét, korosztályát és címét, telefonszámát és email címét.

Csak a megadott kertsablon használatával elkészített munkákat zsűrizzük!

Postacímünk: 7753 Szajk, Ady Endre u. 2.

Beküldési határidő: 2023. 02. 24.

Elbírálás, eredményhirdetés:

Eredményhirdetés: 2023. 03. 10-én lesz.

A beérkező alkotásokat kerttervezőkből álló zsűri bírálja el.

Nyeremény

Mindkét kategória nyertese 25.000 Ft értékben válogathat növényeket a weboldalunkon, és veheti igénybe főkertészünk és dendrológusunk szakmai tanácsait.

Ezenfelül minden beérkező munkát bemutatunk Facebook oldalunkon, ahol közönségszavazás is indul minkét kategóriában. A legtöbb szavazatot elért pályázókat egy-egy különleges díszfával jutalmazzuk meg.
A nyereményeket díjmentesen, postai úton juttatjuk el a nyerteseknek.

Figyelem! A pályázatról szóló cikkünk nem teljes körű tájékoztatás, csak a pályázat legfontosabb részleteit jelenítjük meg. A teljes kiíráshoz kérjük tekintse meg az eredeti kiírást ITT.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 74. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Hogyan ünnepeljük a Márton napot gyerekekkel?

Hogyan ünnepeljük a Márton napot gyerekekkel?

A Márton nap rengeteg, izgalmas, közös program lehetőséget ígér a családoknak. Összegyűjtöttük a legjobbakat, melyeket a kicsik is élvezni fognak. Vannak kimozdulósak és együtt, otthon kuckózósak egyaránt. Lássuk!
Ugrás az oldal tetejére